Over mij

over-mij-800x1255

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina en geïnteresseerd bent in ‘the face behind’. 🙂

Mijn naam is zoals je wellicht al hebt gezien, Amber Bekkers. Momenteel ben ik 28 jaar jong. In 2020 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en is onze prachtige dochter Rosy geboren. Naast onze dochter hebben we nog een ‘kind’, onze lieve hond boxer Bram en nog een kindje op komst. Nadat ik mijn HAVO heb afgerond, heb ik in het jaar 2015 mijn diploma als schoonheidsspecialist behaald. In die tijd heb ik ook een beautyblog gehad, waar ik met veel liefde en passie mocht samenwerken met hele mooie merken.

Hier ben ik helaas mee gestopt, maar ik wist al vrij vroeg waar mijn passie ligt en wat ik het liefst doe. Inmiddels na meerdere jobs in de beauty branche, wist ik het zeker: ik wil mijn eigen bedrijf starten. Ik ben begonnen met wenkbrauwen en visagie voor fotoshoots. Inmiddels ben ik een salon aan huis gestart en heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid en mij gespecialiseerd. Ik heb dan ook mijn diploma’s gehaald voor henna brows, brow lift, nagels, lash lift en wimperextensions. Hierdoor beschik ik over alle nodige kennis en kunt u met een gerust hard binnenstappen.

Binnenkort wordt het rijtje uitgebreid met nagels. Er blijven trainingen en diploma’s volgen zodat ik altijd de beste kwaliteit kan leveren en de nieuwste technieken kan toepassen. Op het gebied van visagie blijf ik mij ook steeds ontwikkelen en vernieuwen. Ieder jaar mag ik weer een hoop bruidjes nog meer doen stralen op hun bijzondere dag, maar ook wanneer u een feestje heeft bent u bij mij aan het juiste adres.

Hopelijk mag ik u snel verwelkomen tijdens een behandeling bij Browmevrouw!

"BEHIND EVERY GREAT BEAUTY IS A GREAT BROW"